Kopernik na bis

O Centrum Nauki Kopernik w Warszawie już pisaliśmy TUTAJ. Tym razem uczestniczyliśmy w drugim etapie jego budowy – PLANETARIUM. Prace w tym obiekcie wykonywaliśmy na zlecenie niemieckiej firmy, która wyposażała planetarium w urządzenia projekcyjne. Do zakresu naszych zadań należało: wykonanie stalowych balustrad, konstrukcji antresoli dla rzutników oraz elementów podstaw rzutników. Wszystkie elementy wykonane zostały ze stali, pomalowane farbami proszkowymi na kolor czarny matowy. Montaż wszystkich elementów wykonany został zgodnie z...
więcej...

Balustrada w kolorze ecru

Prezentowaną balustradę ze szkłem, wykonaliśmy w domu jednorodzinnym. Szyba z tak zwanego „szkła bezpiecznego” została wmontowana w profil stalowy pomalowany zgodnie z zamówieniem klienta, lakierem proszkowym na kolor ecru. Wykonane przez nas specjalne mocowania pozwoliły stabilnie przykręcić balustradę do...
więcej...